2η ανακοίνωση υποψηφίων της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

 

Συνεχίζοντας την σταδιακή παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας ανακοινώνουμε σήμερα ακόμη τρείς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Συμμαχίας Πολιτών» που όπως και οι προηγούμενοι διακρίνονται όλοι για το ήθος τους και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην πόλη μας.

 

Θωμάς Βελτσίστας

Μελισσοκόμος

 

Θεόδωρος Λάσκαρης

Ψυκτικός

 

Πόπη Χριστοδούλου Μαρνέζου

Υπάλληλος του Νοσοκομείου Αγρινίου

 

Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για την ενθάρρυνση και την στήριξή τους.

1η ανακοίνωση υποψηφίων της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Μετά την πρώτη επιτυχημένη συνάντηση των φίλων της «Συμμαχίας Πολιτών» οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας και την ολόθερμη στήριξη από τον νευροχειρουργό Κωνσταντίνο Μπακόπουλο αρχίζουμε σταδιακά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουμε τους πέντε πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που διακρίνονται όλοι για το ήθος τους και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην πόλη μας.

 

Μανώλης Παμποράκης

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Πρώην αιρετός στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Β΄θμιας Εκπ/σης της Αιτ/νίας (ΠΥΣΔΕ) και της Δυτικής Ελλάδας (ΑΠΥΣΔΕ).

 

Σπυριδούλα Σβίγγου

Υπάλληλος του Νοσοκομείου Αγρινίου.

 

Βαγγέλης Σιάμος

Γραμματέας του Tμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο.

 

Σοφία Σταυρέλου

Ιδιωτική Υπάλληλος.

 

Μαριάνα Τσίντζου Βιολόγος.

Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής.

 

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που εκφράζουν με κάθε τρόπο την στήριξή τους και έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία μας.

 

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος στηρίζει την "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ένας σπουδαίος Γιατρός και Άνθρωπος, ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Νευροχειρουργός και Προέδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας είναι στο πλευρό μας και στηρίζει την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

 

Πρώτη συνάντηση φίλων της Συμμαχίας Πολιτών

Την Παρασκευή 19 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας η πρώτη συνάντηση φίλων της «Συμμαχίας Πολιτών» που σηματοδοτεί και το επίσημο ξεκίνημα της πρωτοβουλίας μας.

Η μεγάλη συμμετοχή ενεργών πολιτών δείχνει ότι η πρόταση που καταθέσαμε στα τέλη Αυγούστου για μια πραγματικά ανεξάρτητη κοινωνική πρωτοβουλία για τον Δήμο Αγρινίου μακριά από τον κομματισμό, τον παραγοντισμό και τις πελατειακές σχέσεις βρίσκει πολύ μεγάλη απήχηση στην κοινωνία.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την παρουσία τους και την δύναμη που μας έδωσαν.